Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα αναστολή λειτουργίας για Jumbo σε Αθήνα, Πάτρα και Χαλκίδα

Το κλείσιμο των καταστημάτων της στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας, δύο μόλις μέρες μετά την απόφαση επαναλειτουργίας τους ανακοίνωσε η γνωστή αλυσίδα. Η προϋπόθεση για επαναλειτουργία.

Νέα αναστολή λειτουργίας για Jumbo σε Αθήνα, Πάτρα και Χαλκίδα

Την αναστολή λειτουργίας των υποκαταστημάτων της στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας μέχρι την επέκταση του click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων της ανακοίνωσε η γνωστή αλυσίδα.

Σημειώνεται ότι η Jumbo αρχικά είχε αποφασίσει να μην ανοίξει με το νέο πλαίσιο λειτουργίας του εμπορίου, ωστόσο στη συνέχεια ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των υποκαταστημάτων της από 2 Φεβρουαρίου.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, μετά την ανακοίνωση του νέου πλαισίου λειτουργίας του λιανεμπορίου στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας με τις μεθόδους click inside και click away, η αρχική μας πρόθεση ήταν να μην λειτουργήσουμε τα καταστήματα Jumbo στις περιοχές αυτές. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τα παράπονα των πελατών μας και το συμφέρον των εργαζομένων της Jumbο και της εθνικής οικονομίας, αναθεωρήσαμε την αρχική μας πρόθεση και καταβάλαμε μια προσπάθεια να λειτουργήσουμε τα καταστήματά μας με τον ίδιο πρακτικά τρόπο με τον οποίον λειτουργεί και η υπόλοιπη αγορά. Δυστυχώς, η εφαρμογή του νέου πλαισίου στα καταστήματα της Jumbο αποδεικνύεται τελικά μη φιλική προς τους πελάτες μας, δεν μας επιτρέπει εν τοις πράγμασι να λειτουργούμε με τον τρόπο που συμβιβαστικά επιλέξαμε, και, επιπλέον, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκληφθεί ως μια προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης καταστρατήγησης των επιλογών της Ελληνικής Κυβέρνησης, την οποία παγίως στηρίζουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.

Με λύπη προχωρούμε λοιπόν σε νέα αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων Jumbο στις «κόκκινες» περιοχές (Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα) από αύριο, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, και μέχρι την επέκταση της μεθόδου click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων μας, καταλήγει η Jumbο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v