Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reggeborgh: Μειώνει τη συμμετοχή σε ΓΕΚ Τέρνα, πληροφορίες για εμπλοκή Μ. Λάτση

(upd) Διαψεύδονται οι... διαψεύσεις καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η ολλανδική εταιρεία σχεδιάζει να μειώσει τη συμμετοχή της στη ΓΕΚ Τέρνα. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις με την πλευρά της Μαριάννας Λάτση. Ποιο είναι το σενάριο πίσω από την κίνηση.

Reggeborgh: Μειώνει τη συμμετοχή σε ΓΕΚ Τέρνα, πληροφορίες για εμπλοκή Μ. Λάτση

Οι διαψεύσεις πηγών της Reggeborgh ότι δεν επίκειται πώληση πακέτου μετοχών στη ΓΕΚ Τέρνα (τις χαρακτήρισαν αστειότητες, όπως μετέδωσε νωρίτερα το Euro2day.gr) δεν ευσταθούν καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα, κατά πηγές, με τη Μαριάννα Λάτση. 

Οπως μετέδωσε νωρίτερα το Euro2day.gr, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για τη μεταβίβαση σημαντικού μέρους της συμμετοχής, με προφανή στόχο να σταλθεί έμπρακτο μήνυμα ότι η θέση του ήταν επενδυτική, βάζοντας τέλος στις επικρίσεις και τη διερεύνηση για θέματα ανταγωνισμού.

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι η Reggeborgh συζητά και με τον μεγαλομέτοχο της ΓΕΚ, Γ. Περιστέρη, τη μεταβίβαση σημαντικού μέρους του ποσοστού της, που βάσει της επίσημης ενημέρωσης ανέρχεται σε 30,25%. Είναι, όμως, πιθανόν οι Ολλανδοί να έχουν ήδη μεταβιβάσει ποσοστό χαμηλότερο του 3% και επομένως να απέφυγαν την υποχρέωση γνωστοποίησης.

Υπογραφές τυπικά δεν έχουν πέσει, αλλά η αίσθηση που υπάρχει, είναι ότι η συμφωνία δύσκολα θα χαλάσει και πιθανότατα μέσα στις επόμενες ώρες/ημέρες να διενεργηθούν οι μεταβιβάσεις πακέτων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v