Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AVE: Μπαίνει στο χονδρεμπόριο μέσω θυγατρικής και φέρνει τα προϊόντα Carrefour

Η νεοσύστατη θυγατρική της εισηγμένης, Teleunicom, με μετοχικό κεφάλαιο 250 χιλ. ευρώ έχει βασική δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, συμπεριλαμβανομένων και τροφίμων.

AVE: Μπαίνει στο χονδρεμπόριο μέσω θυγατρικής και φέρνει τα προϊόντα Carrefour

Ο Όμιλος AVE AE μέσω της θυγατρικής του Teleunicom ίδρυσε την εταιρεία Retail & More με ποσοστό συμμετοχής 51% η οποία έχει υπογράψει σύμβαση αποκλειστικής διανομής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour.

Η νεοσύστατη εταιρεία, με μετοχικό κεφάλαιο 250 χιλ. ευρώ έχει βασική δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (συμπεριλαμβανομένων και τροφίμων).

Σημειώνεται ότι η AVE μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία Funtastic Land, ήτοι ποσοστό 29,57%, που είχε αποκτήσει από την απόσχιση του κλάδου της εκμετάλλευσης ψυχαγωγικών πάρκων - λούνα παρκ, η οποία ολοκληρώθηκε την 13.4.2021. Το τίμημα για την μεταβίβαση ανήλθε σε 30 χιλ. ευρώ.

Ουσιαστικά, με τις παραπάνω ενέργειες ο όμιλος ολοκληρώνει την αποεπένδυσή του από τον κλάδο της εκμετάλλευσης των ψυχαγωγικών πάρκων, ενώ ταυτόχρονα εισέρχεται στο χώρο της διανομής προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v