Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η νέα δισκογραφική εταιρία Inspire Productions

Στόχος είναι να ανοίξει το δρόμο στη δισκογραφία καλλιτεχνών κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα. Διαθέτει μία ομάδα συνεργατών από την παραγωγή μέχρι την προβολή του κάθε έργου/καλλιτέχνη, αναφέρει ανακοίνωση. Η Θεσσαλονίκη... έμπνευση για τη μουσική!

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η νέα δισκογραφική εταιρία Inspire Productions

Μια νέα δισκογραφική εταιρία ξεκινά με έδρα τη Θεσσαλονίκη, να δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Η Inspire Productions έχει κύριο στόχο να ανοίξει το δρόμο στη δισκογραφία καλλιτεχνών κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται σε οποιοδήποτε είδος μουσικής ελληνικού ή ξένου στίχου με απαραίτητη προϋπόθεση την ειλικρίνεια και το σεβασμό στη τέχνη, αναφέρει ανακοίνωση.

Ως αντικείμενο εργασιών της, έχει την ηλεκτρονική/διαδικτυακή επικοινωνία μουσικών έργων καλλιτεχνών στην ευρύτερο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες, περιοδικά, internet sites, internet radio stations, internet TV stations, social media κτλ, την παγκόσμια (243 χώρες) ψηφιακή διανομή και εκμετάλλευση μουσικών έργων (ηχογραφημάτων)-ebook, audio book.

Η Inspire Productions διαθέτει μία ομάδα συνεργατών που εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα από την παραγωγή μέχρι την προβολή του κάθε έργου/καλλιτέχνη, σημειώνει η ανακοίνωση.

Η Θεσσαλονίκη... έμπνευση για τη μουσική!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v