Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Όμιλος Quest Πλατινένιος Χορηγός στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

«Πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας να αλλάζει τον κόσμο. Έλα μαζί μας!» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Όμιλος Quest στους νέους με τη φετινή του παρουσία στη διοργάνωση.

Ο Όμιλος Quest Πλατινένιος Χορηγός στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος Quest υποστηρίζει ενεργά τη διοργάνωση «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεισφοράς του στην εκπαιδευτική κοινότητα με στόχο τη διασύνδεσή της με τον επιχειρηματικό κόσμο, και συμβαδίζοντας με τις αξίες του Ομίλου για Βιώσιμη Ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμου αξίας για την κοινωνία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας να αλλάζει τον κόσμο. Έλα μαζί μας!» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Όμιλος Quest στους νέους με τη φετινή του παρουσία στη διοργάνωση. Οι εταιρείες του Ομίλου, Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και Team Candi, θα είναι εκεί με εκπροσώπους τους για να συνομιλήσουν με τους digital savvy επισκέπτες τις έκθεσης σχετικά με τις σημερινές προκλήσεις και ευκαιρίες που φέρνει ο νέος ψηφιακός κόσμος και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, καθώς και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας στον χώρο της τεχνολογίας. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροεπιταγές από το www.you.gr.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Quest, κ. Θ. Φέσσας θα είναι ο κεντρικός Ομιλητής τους Συνεδρίου - Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2:00 – 2:30 - ενώ τις σκέψεις τους θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες o κ. Γιάννης Λουμάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems, o κ. Κωστής Σταυρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της iSquare, Developers και System Architects του Ομίλου που σήμερα συμμετέχουν σε σημαντικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη και βέβαια τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, που θα προσφέρουν τις γνώσεις και τις συμβουλές τους.

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», φέτος θα διεξαχθεί ψηφιακά, από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου. Το αναλυτικό Πρόγραμμα Ομιλιών του ψηφιακού συνεδρίου, η δήλωση συμμετοχής καθώς και όλες οι πληροφορίες σχετικά με την ψηφιακή έκθεση είναι διαθέσιμα στο link https://panorama.vfairs.com/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v