Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Συμμετοχών: Διερευνούμε συνεχώς τις συνθήκες για ανάπτυξη δραστηριοτήτων

Η εισηγμένη, σε απάντησή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, δεν θέλησε να σχολιάσει δημοσιεύματα αναφορικά με ενδεχόμενη σύμπραξη με την ΑΝΕΚ.

Attica Συμμετοχών: Διερευνούμε συνεχώς τις συνθήκες για ανάπτυξη δραστηριοτήτων

Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (αρ. Πρωτ. 2377/ 11.10.2021) σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου και ενδεικτικά δημοσίευμα με τίτλο: «Στα σκαριά mega deal στις ελληνικές θάλασσες: Προχωρημένες συζητήσεις για απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica Group – «Κούρεμα» των δανείων που φτάνουν στα 250 εκατ.», η ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής «η Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την πάγια τακτική της δεν προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων αναφορών και δημοσιευμάτων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Η Εταιρία διερευνά διαρκώς τις συνθήκες και προϋποθέσεις για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην ελληνική και διεθνή αγορά και ενημερώνει υπεύθυνα το επενδυτικό κοινό όταν συντρέχουν οι προϋποθέσεις δημοσιοποίησης πληροφοριών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Καλεί δε το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας.

Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η ΑΝΕΚ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (επιστολή με αριθμό 2378/11/10/2021) και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.», προβαίνει στην εξής ανακοίνωση σε σχέση με πρόσφατο δημοσίευμα που περιλαμβάνει αναφορές σε προχωρημένες συζητήσεις για την απορρόφηση της Εταιρείας από την ATTICA GROUP, στο οποίο παραπέμπει η ως άνω Επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς:

Ουδεμία ενημέρωση ή πληροφορία έχει περιέλθει εν γνώσει της Εταιρείας από τους πιστωτές της ή από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στο δημοσίευμα.

Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με τον νόμο και αμελλητί, σε ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συντρέξουν οι σχετικές προϋποθέσεις."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v