Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Intracom Telecom υλοποίησε 47 φωτοβολταϊκά έργα στην Ελλάδα

Η υλοποίηση των έργων πραγματοποιήθηκε από την Ether, μέλος του Ομίλου, με υψηλή εξειδίκευση στη μελέτη, προμήθεια και κατασκευή (EPC) φωτοβολταϊκών πάρκων μεσαίας και μεγάλης ισχύος.

Η Intracom Telecom υλοποίησε 47 φωτοβολταϊκά έργα στην Ελλάδα

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή 47 φωτοβολταϊκών έργων σε όλη την Ελλάδα κατά τους πρώτους εννέα μήνες του τρέχοντος έτους. Η υλοποίηση των έργων πραγματοποιήθηκε από την Ether, μέλος του Ομίλου, με υψηλή εξειδίκευση στη μελέτη, προμήθεια και κατασκευή (EPC) φωτοβολταϊκών πάρκων μεσαίας και μεγάλης ισχύος.

Συγκεκριμένα η Ether, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν την εν λόγω περίοδο και την έλλειψη βασικού εξοπλισμού στην αγορά, παρέδωσε 9 έργα συνολικής ισχύος 4,5ΜW στη Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), 6 έργα στην Αιτωλοακαρνανία συνολικής ισχύος 3,4ΜW, 4 έργα συνολικής ισχύος 2MW στην Ήπειρο και 28 έργα συνολικής ισχύος 19,5ΜW στη Θεσσαλία.

«Η εμπειρία 10 ετών στην αγορά των φωτοβολταϊκών πάρκων, καθώς και η υψηλής εξειδίκευσης ομάδα μηχανικών, διασφαλίζουν την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που καλύπτουν από τη διαδικασία της αδειοδότησης μέχρι το σχεδιασμό, την προμήθεια, την κατασκευή, και τη συντήρηση ενός φωτοβολταϊκού σταθμού. Παράλληλα, το δίκτυο συνεργατών μας και η αξιοπιστία του Ομίλου Intracom Telecom διασφαλίζουν την άριστη κατασκευή κάθε φωτοβολταϊκής επένδυσης», σχολίασε ο Δρ. Θεόδωρος Παππάς, Γενικός Διευθυντής της Ether.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ether συνεργάζεται στενά και μεγάλες τράπεζες και χρηματοδοτικούς φορείς στην Ελλάδα, διευκολύνοντας τη δανειοδότηση των επενδυτών, αποφεύγοντας χρηματοδοτικές δυσκολίες που συνήθως μπορεί να ανακύψουν κατά την φάση υλοποίησής των έργων (bridge financing).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v