Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Energean: Πλοίο υποστήριξης εξεδρών σε επιχείρηση διάσωσης 400 μεταναστών στην Ιταλία

Όπως έχει συμβεί κατ΄ επανάληψη στον Πρίνο της Καβάλας, το ανθρώπινο δυναμικό και οι υποδομές της εταιρείας είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα και στη διάθεση των αρμόδιων αρχών για συμβολή σε κάθε ανθρωπιστική προσπάθεια, αναφέρει ανακοίνωση.

Energean: Πλοίο υποστήριξης εξεδρών σε επιχείρηση διάσωσης 400 μεταναστών στην Ιταλία

Το πλοίο «Nos Aries», το οποίο υποστηρίζει τις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του κοιτάσματος Vega στην Ιταλία, το οποίο διαχειρίζεται η Energean, συμμετείχε ενεργά στην επιχείρηση διάσωσης περίπου 400 προσφύγων στα ανοικτά του Pozallo στη Σικελία, αναφέρει ανακοίνωση.

Μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες και έπειτα από αίτημα της Λιμενικής Αρχής του Pozallo, το πλοίο υποστήριξης εξεδρών δραστηριοποιήθηκε σε μια επιχείρηση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού το σύνολο των μεταναστών, στους οποίους περιλαμβάνονταν και αρκετά παιδιά, μεταφέρθηκε σώο στις ακτές.

Όπως έχει συμβεί κατ΄ επανάληψη στον Πρίνο της Καβάλας, το ανθρώπινο δυναμικό και οι υποδομές της Energean είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα και στη διάθεση των αρμόδιων αρχών για συμβολή σε κάθε ανθρωπιστική προσπάθεια και στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται, σημεςιώνεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στην Ιταλία η Energean διαθέτει παραγωγή της τάξης των 10 χιλιάδων βαρελιών ισοδυνάμου πετρελαίου ημερησίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v