Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Microsoft Partner of the Year» στην Ελλάδα για 4η συνεχή χρονιά η Office Line

Η διάκριση οφείλεται στην εξειδίκευση και την εξέλιξη του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας, σε συνδυασμό με τις υτπηρεσίες και τα έργα που υλοποίησε. Τι δήλωσε ο CEO της επιχείρησης.

«Microsoft Partner of the Year» στην Ελλάδα για 4η συνεχή χρονιά η Office Line

Η Office Line ανακοινώνει ότι βραβεύτηκε για τέταρτη διαδοχική χρονιά «Microsoft Country Partner of the Year 2022» για την Ελλάδα. Σύμφωνα μάλιστα με εταιρική ανακοίνωση, αποτελεί τη μόνη εταιρεία στη χώρα μας και μία από τις ελάχιστες παγκοσμίως που επιτυγχάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση, για τέσσερα συνεχόμενα έτη.

Η βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα των υπηρεσιών που παρέχει η Office Line και της υλοποίησης των μεγαλύτερων έργων migration και modernization, στο Microsoft Azure, σε μεγάλους οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εξειδίκευση και η διαρκής εξέλιξη των ανθρώπων της εταιρείας αποτέλεσαν τους σημαντικότερους παράγοντες που οδήγησαν στην αναγνώριση της, βοηθώντας πολλές επιχειρήσεις να μετεξελιχθούν αναβαθμίζοντας τη λειτουργία τους.

«Το 2022 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Office Line, καθώς συμπληρώνουμε τα 25 χρόνια από την ίδρυσή μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι βραβευόμαστε για τέταρτη συνεχή χρονιά “Microsoft Partner of the Year” για την Ελλάδα. Αυτά τα 25 χρόνια µας έχουν βοηθήσει να χτίσουμε την καλύτερη τεχνική εξειδίκευση και εμπειρία προσφέροντας λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού για επιχειρήσεις, αξιοποιώντας αποκλειστικά τις Cloud τεχνολογίες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που επιτύχαμε αυτή την τόσο σημαντική διάκριση», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Οffice Line.

Συνεχίζοντας, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρίας, τόνισε:

«Βασική µας επιδίωξη είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες µας, εστιάζοντας στην εξειδίκευση. Μέσα από αυτή µας τη στρατηγική έχουµε καταφέρει να αποκτήσουµε υψηλή τεχνογνωσία και να αναπτύξουµε πελατοκεντρική προσέγγιση, χτίζοντας µακροχρόνιες σχέσεις µε τους πελάτες µας. Κατά συνέπεια, για όλους εμάς στην Office Line, η διάκριση ως ο σημαντικότερος συνεργάτης της Microsoft, για την Ελλάδα, για τέσσερις συνεχείς χρονιές, έχει μοναδική σημασία, καθώς επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την εξειδίκευσή μας στο χώρο του cloud. Γι’ αυτό και αποτελεί για εμάς έμπνευση και κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον»!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v