Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ideal: Σε συζητήσεις με Coca Cola για την Three Cents

Δεν έχει υπογραφεί οριστική και δεσμευτική συμφωνία για την πώληση της Three Cents στην Coca Cola 3Ε, υπογραμμίζει η εισηγμένη.

Ideal: Σε συζητήσεις με Coca Cola για την Three Cents

Η Ideal βρίσκεται σε συζητήσεις με την Coca-Cola 3E για το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία Three Cents, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο Χρηματιστήριο, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες στη στήλη «Χαμαιλέων»

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ideal: «Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με δημοσίευμα του Τύπου, με τίτλο "Φήμες για ντιλ μεταξύ Ιντεάλ και 3Ε (Coca-Cola) σχετικά με την εταιρεία παραγωγής premium αναψυκτικών Three Cents!", ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας βρίσκεται σε στάδιο συζητήσεων με εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC για την πώληση της 100% συμμετοχής της στην ESM Effervescent Sodas Management Limited (“Three Cents”).

Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει υπογραφεί καμία οριστική και δεσμευτική συμφωνία μεταξύ των μερών, για την πώληση αυτή. Εφόσον οι συζητήσεις τελεσφορήσουν και υπογραφεί συμφωνία μεταξύ των μερών, η εταιρεία μας θα δημοσιεύσει άμεσα σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, με την οποία θα ενημερώνει με σαφήνεια τους μετόχους της και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό, για την όποια συναλλαγή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v