Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Αυξημένες 11% οι πωλήσεις στο εννεάμηνο

Για τον Σεπτέμβριο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας στην Ελλάδα, παρουσίασαν αύξηση κατά +8% περίπου σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021. Η εικόνα σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία.

Jumbo: Αυξημένες 11% οι πωλήσεις στο εννεάμηνο

Oι πωλήσεις του Ομίλου JUMBO, και αυτόν τον Σεπτέμβριο, κινήθηκαν ανοδικά σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και κατέγραψαν αύξηση της τάξης του +7%, σημειώνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση. 

Για τους πρώτους 9 μήνες του έτους (Ιανουάριος- Σεπτέμβριος 2022), οι πωλήσεις του Ομίλου JUMBO, σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται, αυξήθηκαν κατά +11% περίπου.

Αναλυτικά:

- Στην Ελλάδα: Για τον Σεπτέμβριο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +8% περίπου σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021.

Συνολικά για το εννεάμηνο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +15% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

- Στην Κύπρο: Οι πωλήσεις κατά τον Σεπτέμβριο του 2022 αυξήθηκαν κατά +19% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα συνεχίζοντας την εντυπωσιακή δυναμική τους πορεία.

Συνολικά οι πωλήσεις, στην Κύπρο, για το εννεάμηνο του 2022 είναι αυξημένες κατά +23% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

- Στην Βουλγαρία: Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά +11% περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Οι πωλήσεις των καταστημάτων, στη Βουλγαρία, για το εννεάμηνο του 2022 να είναι αυξημένες κατά +3% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

- Στη Ρουμανία: Οι πωλήσεις του δικτύου σημείωσαν μείωση της τάξης του -2% περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Συνολικά οι πωλήσεις, στην αγορά της Ρουμανίας, για το εννεάμηνο του 2022, είναι μειωμένες κατά -1,5% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Ο Όμιλος Jumbo αξιοποιεί την ισχυρή οικονομική του θέση και συνεχίζει απερίσπαστα, το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2022-2023.

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο υπερ-καταστήμα στην πόλη Sibiu, στη Ρουμανία, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v