Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιβεβαιώνει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με Δ. Κούτρα-Wade Adams η Ελλάκτωρ

Εντός τριών εβδομάδων η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης. Στρατηγικός συνεργάτης της Ελλάκτωρ στον τομέα Παραχωρήσεων, ο κατασκευαστικός βραχίονας της Άκτωρ.

Επιβεβαιώνει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με Δ. Κούτρα-Wade Adams η Ελλάκτωρ

Την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με την κοινοπραξία Adamas group (συμφερόντων Δ. Κούτρα) - Wade Adams (κυπριακών συμφερόντων) για την πώληση της Άκτωρ εισέρχεται η διοίκηση του ομίλου Ελλάκτωρ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, επιβαβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του Euro2day.gr.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο, «η Διοίκηση της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (εφεξής «η Εταιρεία») σε συνέχεια της από 26.01.2023 ανακοίνωσής της, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Group Limited, για ενδεχόμενη πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Η Εταιρεία, συμμορφούμενη πάντα με το δίκαιο της κεφαλαιαγοράς και ειδικότερα με το άρθρο17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και τις ρυθμίσεις του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαβεβαιώνει ότι θα προβεί στις απαραίτητες γνωστοποιήσεις σχετικά με την εξέλιξη της ανωτέρω διαδικασίας». 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Euro2day.gr, το διάστημα ολοκλήρωσης της συμφωνίας εκτείνεται σε τρεις εβδομάδες και πέραν του τιμήματος, ουσιώδες σκέλος της συμφωνίας αφορά και τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Eλλάκτωρ και των νέων ιδιοκτητών του κατασκευαστικού βραχίονα της Άκτωρ για την από κοινού δράση στον τομέα των παραχωρήσεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v