Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση ACCA Approved Employer έλαβε ο ΑΒΑΞ

Η διάκριση αναγνωρίζει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού στη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση.

Πιστοποίηση ACCA Approved Employer έλαβε ο ΑΒΑΞ

Ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανακοινώνει ότι έλαβε την πιστοποίηση ACCA Approved Employer με τη διάκριση Trainee Development Platinum.

Πιο αναλυτικά, η πιστοποίηση ACCA Approved Employer παρέχει αναγνώριση υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού του ομίλου στη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση. Στον Όμιλο ΑΒΑΞ συγκεκριμένα πιστοποιείται πως οι “students”, οι “affiliates” και τα “members”, μέσα στον οργανισμό, έχουν τις απαιτούμενες δεξιότητες, ηθική και επάρκεια γνώσεων, ώστε να προσθέτουν αξία και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και το βιώσιμο μέλλον της επιχείρησης.

Οι εργαζόμενοι καρπώνονται τα οφέλη του συγκεκριμένου προγράμματος όπως η εξαίρεση που παρέχεται από την καταγραφή των αναγκαίων Practical Experience Requirements (PER), διαδικασία που απαιτείται ώστε ένας συμμετέχων στο πρόγραμμα να γίνει μέλος του ACCA. Παράλληλα, ως ACCA Approved Employer, η ΑΒΑΞ έχει σημαντικό πλεονέκτημα στη διατήρηση του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και στην προσέλκυση στελεχών με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και γνώσεων λογιστικής και χρηματοοικονομικών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συστηματική προσπάθεια των τελευταίων δύο ετών αναγνωρίστηκε, ενώ η συνεχής εναρμόνιση του ομίλου με πρακτικές βιωσιμότητας επιβραβεύθηκε, λαμβάνοντας την πιστοποίηση ως ACCA Approved Employer. Η άμεση αρωγή μας προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για τον κλάδο εν γένει, με ανάγκες για εξειδικευμένες αλλά και διευρυμένες χρηματοοικονομικές γνώσεις και για υψηλό επαγγελματισμό, ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι μέσα στις προτεραιότητές μας και πιστοποιήσεις όπως η συγκεκριμένη το αποδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Για μας στον όμιλο ΑΒΑΞ, οι άνθρωποί μας είναι η ‘καρδιά’ της επιχείρησής μας. Στο πνεύμα αυτό, η Οικονομική διεύθυνση της ΆΒΑΞ πρωτοπορεί διαχρονικά ώστε να διασφαλίζει την εξέλιξη ανθρώπων με υψηλή κατάρτιση στον τομέα τους. Μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους η δυνατότητα να αποκαλούμε πλέον τα στελέχη μας ACCA-career επιπέδου», ανέφερε σχετικά η κα Αθηνά Ηλιάδη, Γενική Οικονομική Διευθύντρια του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v