Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδος κερδών για τον Μουσικό Οίκο Νάκα

Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε από τα 11,94 στα 13,24 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη ανέβηκαν από τα 733 χιλ. στο 1,031 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Ανοδος κερδών για τον Μουσικό Οίκο Νάκα

Βελτίωση οικονομικών επιδόσεων σημείωσε κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2023 ο Μουσικός Οίκος Νάκα, καθώς:

  • Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε από τα 11,94 στα 13,24 εκατ. ευρώ.
  • Το EBITDA διευρύνθηκε από το 1,67 στα δύο εκατ. ευρώ.
  • Τα καθαρά κέρδη ανέβηκαν από τα 733 χιλ. στο 1,031 εκατ. ευρώ.
  • Στις 31/12/2022 τα ίδια κεφάλαια της εισηγμένης είχαν διαμορφωθεί στα 16,887 εκατ. ευρώ και ο καθαρός δανεισμός μόλις στα 91 χιλ. ευρώ. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης της εισηγμένης, «οι πωλήσεις στο β’ εξάμηνο εκτιμώνται ότι θα παραμείνουν σε υψηλότερο επίπεδο από το αντίστοιχο της προηγούμενης περιόδου. Στο μέτρο της καλύτερης δυνατής αντίληψης που μπορεί να έχει η διοίκηση μέσα στις παρούσες συνθήκες της ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας προβλέπεται ότι ο κύκλος εργασιών θα είναι σημαντικά αυξημένος σε σχέση με την προηγούμενη χρήση. Τα κέρδη του Ομίλου, επίσης εκτιμάται ότι θα αυξηθούν σημαντικά σε σχέση με τα αντίστοιχα της προηγούμενης χρήσης. 

Βασικές παράμετροι για την πορεία του Ομίλου είναι: α) η συμπεριφορά των καταναλωτών στο τέταρτο τρίμηνο της χρήσης, η οποία μετά την ραγδαία αύξηση τιμών σε βασικά είδη καθημερινής κατανάλωσης, ενδεχομένως να επηρεάσει τις πωλήσεις του Ομίλου και β) ο απρόσκοπτος εφοδιασμός του Ομίλου με προϊόντα τεχνολογίας άμεσης ζήτησης αλλά και λοιπών εμπορευμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v