Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Ελένη Γεωργιάδη στην ομάδα της Attica Bank, ποια θέση αναλαμβάνει

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο. Κατέχει πιστοποίηση ως Certified Fraud Examiner ενώ παράλληλα είναι μέλος του ΙΙΑ Greece, του ACFE Greece καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

H Ελένη Γεωργιάδη στην ομάδα της Attica Bank, ποια θέση αναλαμβάνει

H Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ανακοινώνει ότι από 02.05.2023, καθήκοντα Διευθύντριας της Διεύθυνσης Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Τράπεζας αναλαμβάνει η κυρία Ελένη Γεωργιάδη.

Η κυρία Ελένη Γεωργιάδη διαθέτει πολυετή εμπειρία πλέον των 20 ετών στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο και κατέχει πιστοποίηση ως Certified Fraud Examiner ενώ παράλληλα είναι μέλος του ΙΙΑ Greece, του ACFE Greece καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Attica Bank το 2018 ως εσωτερικός ελεγκτής, διετέλεσε Γραμματέας της Επιτροπής Ελέγχου ενώ το τελευταίο έτος εργάστηκε ως στέλεχος στο Γραφείο CEO. Έχει εργαστεί στη μονάδα του Eσωτερικού Eλέγχου στην Τράπεζα Πειραιώς με εξειδίκευση σε ελέγχους κανονιστικής συμμόρφωσης και λιανικής τραπεζικής.

Την περίοδο 1999 – 2013 εργάστηκε στην Ελληνική Τράπεζα τόσο στον Εσωτερικό Έλεγχο όσο και στο Δίκτυο Καταστημάτων ως Διευθύντρια Καταστήματος.

Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Kingston University του Λονδίνου και πτυχιούχος του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v