Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μαζεύει» ο Απόστολος Βακάκης τη δήλωση για τις ασφαλιστικές

Η εισηγμένη διευκρινίζει ότι ο πρόεδρός της Απ. Βακάκης, μιλώντας για «μοντέλο αυτασφάλισης», αναφερόταν σε πολύ συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία που απαίτησε διψήφια αύξηση των ασφαλίστρων.

«Μαζεύει» ο Απόστολος Βακάκης τη δήλωση για τις ασφαλιστικές

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με δήλωση του προέδρου της Απόστολου Βακάκη, περί «μοντέλου αυτασφάλισης» των περιουσιακών στοιχείων της Jumbo εξέδωσε η εταιρία. 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, «αδικαιολόγητα μεγάλο δημοσιογραφικό θόρυβο, προκάλεσε η δήλωση του Προέδρου του Ομίλου JUMBO Aπόστολου Βακάκη -κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης των μετόχων- αναφορικά με το ενδεχόμενο υιοθέτησης «ενός μοντέλου αυτασφάλισης» για την προστασία των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου.

Η διοίκηση του Ομίλου διευκρινίζει, ότι αναφέρθηκε σε πολύ συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία η οποία -με αφορμή τα πρόσφατα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα- θεώρησε σωστό να απαιτήσει, αναίτια διψήφια αύξηση των ασφαλίστρων.

Η τοποθέτηση στην Γενική Συνέλευση των μετόχων, αναφορικά με την ανανέωση των ασφαλιστηρίων, δεν αφορούσε προφανώς το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τον Όμιλο JUMBO οι οποίες όπως έχει ήδη αναφερθεί σε επίσημο Δελτίο Τύπου, ανταποκρίθηκαν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καταστροφική ζημιά Ντάνιελ», καταλήηγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v