ΓΕΚ Τέρνα: Πακέτα για το 5,08%, υψηλή η ζήτηση από θεσμικούς

Απορροφήθηκαν από ξένα θεσμικά χαρτοφυλάκια οι μετοχές, ενώ κατά πληροφορίες υπήρξε υπερβάλλουσα ζήτηση που δεν ικανοποιήθηκε. Αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ το ύψος των συναλλαγών.

ΓΕΚ Τέρνα: Πακέτα για το 5,08%, υψηλή η ζήτηση από θεσμικούς

Αρκετά πακέτα που σωρευτικά αντιστοιχούν στο 5,08% της ΓΕΚ ΤέρναΓΕΚΤΕΡΝΑ 0,00% πέρασαν νωρίτερα μέσω του Χρηματιστηρίου. 

Ειδικότερα, πέρασαν τουλάχιστον οκτώ πακέτα στην τιμή των 19 ευρώ (με μηδενικό discount), με το συνολικό ύψος της συναλλαγής να αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ.  

Στη μετοχή έχουν περάσει εντός της συνεδρίασης δυο ακόμη πακέτα, μικρότερης αξίας και σε διαφορετικό τίμημα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για συναλλαγές μεταξύ θεσμικών επενδυτών. Κατά πληροφορίες υπήρξε υπερβάλλουσα ζήτηση για μετοχές που αντιστοιχούν στο 8% της εισηγμένης, η οποία δεν κατάφερε να ικανοποιηθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι παραπάνω κινήσεις συνδέονται κατά την εκτίμηση της αγοράς με προβλέψεις για ισχυρό upside της μετοχής. 

Σημειώνεται ότι εχθές η εισηγμένη ανακοίνωσε αύξηση εσόδων 49% το πρώτο τρίμηνο, με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 26 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο