Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΤΖΚ: Σταδιακά τα οφέλη από συμφωνία με τράπεζες

Τα οφέλη από την συμφωνία αναδιάρθρωσης των δανειακών οφειλών θα αποτυπωθεί σε επόμενες οικονομικές καταστάσεις, τονίζει με ανακοίνωσή της η Πετζετάκις, η οποία θα αιτηθεί την έξοδο από την επιτήρηση.

ΠΤΖΚ: Σταδιακά τα οφέλη από συμφωνία με τράπεζες
Τα οφέλη από την συμφωνία αναδιάρθρωσης των δανειακών οφειλών θα αποτυπωθεί σε επόμενες οικονομικές καταστάσεις, τονίζει με ανακοίνωσή της η Πετζετάκις, η οποία θα αιτηθεί την έξοδο από την επιτήρηση.

Αναλυτικότερα, υπενθυμίζεται, ότι κατά την συνεδρίαση της 2.8.2006 του Δ.Σ. του Χ.Α. αποφασίστηκε η μεταφορά του συνόλου των μετοχών της εταιρίας στην Κατηγορία Επιτήρησης της Αγοράς Αξιών του Χ.Α., με βάση το άρθρο 212 του Κανονισμού Χ.Α., ήτοι λόγω της ύπαρξης σημαντικών ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Με την ολοκλήρωση την 22.2.2008 της συμφωνίας χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης του συνόλου των δανειακών οφειλών της εταιρίας και χρηματοδότησής της με νέα κεφάλαια συνολικού ύψους 121,91 εκ. ευρώ, δεν υφίστανται πλέον ληξιπρόθεσμες οφειλές. 

Tα οικονομικά οφέλη της εν λόγω συμφωνίας, όπως επισημαίνεται από την Πετζετάκις, δεν συμπεριελήφθησαν καθ' ολοκληρίαν στις οικονομικές καταστάσεις του α' τριμήνου της χρήσης 2008 και, ως εκ τούτου, δεν επηρέασαν στο σύνολό τους θετικά τα οικονομικά αποτελέσματα της εν λόγω περιόδου.

Τα εν λόγω οφέλη αναμένεται να αποτυπωθούν σε επόμενες περιοδικές οικονομικές καταστάσεις, ώστε η Εταιρία να αιτηθεί την έξοδο των μετοχών της εταιρίας από την Κατηγορία Επιτήρησης της Αγοράς Αξιών του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο