Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διοικητική αναδιάρθρωση στη Eurobank Tekfen

Τη διοικητική αναδιάρθρωση της Eurobank Tekfen αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας. 

Διοικητική αναδιάρθρωση στη Eurobank Tekfen
Τη διοικητική αναδιάρθρωση της Eurobank Tekfen αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, ο κ. Μεχμέτ Σενμέζ (Mehmet Sonmez) αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και ο κ. Μεχμέτ Ν. Ερτέν (Mehmet N. Erten) αναλαμβάνει τη θέση του πρόεδρου της τράπεζας (από τις 14 Ιουλίου 2008).

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Ερκάν Κουμτζού (Ercan Kumcu) παραμένει μέλος του Δ.Σ. της Tekfen Holding.

Ο κ. Μεχμέτ Σενμέζ γεννήθηκε το 1959. Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου το 1981. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον όμιλο Eczac?bas?, όπου κατείχε διάφορες θέσεις. Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα εκτελεστικού αντιπροέδρου (executive vice president) για τις Citibank, Osmanl? Bankas? και TEB. Από το 2003 έως σήμερα διετέλεσε εκτελεστικός αντιπρόεδρος - υπεύθυνος για τη λιανική τραπεζική στη Yapi Kredi.

Ο κ. Μεχμέτ Ν. Ερτέν γεννήθηκε το 1951 και αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης το 1975. Εργάστηκε ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος (senior manager) σε πολλές από τις εταιρίες του ομίλου Tekfen. Ο κ. Ερτέν ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Tekfenbank το 1989, ενώ μετά την αλλαγή της επωνυμίας και του λογοτύπου της ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank Tekfen.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v