Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος Πρόεδρος στη Eurobank Σερβίας

Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Eurobank EFG στη Σερβία ανέλαβε ο κ. Φίλιππος Καραμανώλης, ο οποίος διετέλεσε Εντεταλμένος Αντιπρόεδρος της Bancpost  και επικεφαλής του τμήματος καταναλωτικών δανείων της Postbank.

Νέος Πρόεδρος στη Eurobank Σερβίας
Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Eurobank EFG στη Σερβία ανέλαβε ο κ. Φίλιππος Καραμανώλης, ο οποίος διετέλεσε Εντεταλμένος Αντιπρόεδρος της Bancpost (Ρουμανία) και επικεφαλής του τμήματος καταναλωτικών δανείων της Postbank (Βουλγαρία).

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Eurobank EFG (Σερβία) κ. Σταύρος Ιωάννου, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Operations and Organization του Ομίλου Eurobank EFG στην Αθήνα. Ο κ. Ιωάννου θα παραμείνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank EFG Stedionica.

Σήμερα, η Eurobank EFG στη Σερβία διαθέτει ένα δίκτυο 123 υποκαταστημάτων και 8 κέντρων εξυπηρέτησης επιχειρήσεων. Στην τελευταία της έκθεση, η Κεντρική Τράπεζα της Σερβίας υπογράμμισε το γεγονός ότι η Eurobank EFG είναι ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που απασχολούσε τον μεγαλύτερο αριθμό νέων υπαλλήλων το πρώτο τρίμηνο του 2008.

Στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, «Νέα Ευρώπη», ο όμιλος Eurobank EFG συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων τραπεζών σε όλες τις χώρες όπου έχει παρουσία, δηλαδή στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία. Από το 2006, ο όμιλος Eurobank EFG επέκτεινε την παρουσία του και στις αγορές της Πολωνίας, της Τουρκίας, της Ουκρανίας και της Κύπρου, επενδύοντας μέχρι σήμερα άνω των 2,0 δισ. ευρώ στη «Νέα Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v