Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobrokers: Στις 10-11-12 Μαρτίου οι εγγραφές

Στο διάστημα 10-11-12 Μαρτίου 2004, θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές για την εισαγωγή της εταιρίας Eurobrokers, στην Παράλληλη Αγορά του χρηματιστηρίου, θυγατρική κατά 80% του ομίλου Κούμπας Συμμετοχών.

Eurobrokers: Στις 10-11-12 Μαρτίου οι εγγραφές
της Αντιόπης Σχοινά

Στο διάστημα 10-11-12 Μαρτίου 2004, θα πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές για την εισαγωγή της εταιρίας Eurobrokers, στην Παράλληλη Αγορά του χρηματιστηρίου.

Η εταιρία είναι κατά 80% θυγατρική του Ομίλου Κούμπας Συμμετοχών και κατέχει ισχυρή θέση στο τομέα των διαμεσολαβητικών, ασφαλιστικών – συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα κατέχοντας το 7% μιας αγοράς το μέγεθος της οποίας ξεπερνά τα 30 δισ. ευρώ ετησίως.

Η δημόσια εγγραφή της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση 1.260.000 μετοχών, Κύριος Ανάδοχος είναι η Marfin Bank και Σύμβουλος Έκδοσης είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.

Το εύρος της τιμής διάθεσης δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό και αναμένεται να ανακοινωθεί λίγες μέρες πρίν την έναρξη των εγγραφών. Το μεγαλύτερο μέρος των υπό άντληση κεφαλαίων αναμένεται να κατευθυνθεί για την αγορά και τον εξοπλισμό νέου κτιρίου γραφείων καταστημάτων.

Βασικοί στόχοι της εταιρείας για το αμέσως επόμενο διάστημα αποτελούν η διατήρηση της ανταγωνιστικής θέσης της, η επέκταση της δραστηριότητάς της στις αγορές των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, αρχικά μέσω των υφιστάμενων ελλήνων πελατών που δραστηριοποιούνται στην προαναφερθείσα περιοχή και εν συνεχεία μέσω τοπικών επιχειρηματιών.

Τέλος, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς χαρτοφυλακίων πελατών και όχι εταιρειών με στόχο την επίτευξη μεγαλύτερο ρυθμού ανάπτυξης στην αγορά των μικρομεσαίων επιχιερήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v