Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος σε ΕΤΕ

Η Βyte Computer ΑΒΕΕ ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση πληροφοριακού συστήματος εταιρικής διακυβέρνησης στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Byte: Εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος σε ΕΤΕ
Η Βyte Computer ΑΒΕΕ, αξιοποιώντας τη στρατηγική συμμαχία της με την Paisley στον τομέα προώθησης και υποστήριξης επιχειρηματικών λύσεων στους τομείς της διαχείρισης ρίσκου, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και συμμόρφωσης, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προμήθεια, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση πληροφοριακού συστήματος εταιρικής διακυβέρνησης στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, βασισμένο στη σουίτα Enterprise GRC (Software for Governance, Risk & Compliance) της Paisley.

"Το λογισμικό Paisley Enterprise GRC είναι η ενδεδειγμένη λύση η οποία περιλαμβάνει τη λειτουργικότητα που απαιτείται στη διεύθυνση και ταυτόχρονα παρέχει αυτοματοποίηση στις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας μέσα από ένα ενοποιημένο περιβάλλον", τόνισε η κ. Μαρίζα Μέλλιου, υποδιευθύντρια εσωτερικού ελέγχου του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.

Η Byte διανύοντας ήδη τον 27ο χρόνο επιτυχούς λειτουργίας, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Με την προσθήκη του Paisley Enterprise GRC Software στο οπλοστάσιο των λύσεών της διευρύνει σημαντικά τις δραστηριότητές της και είναι πλέον σε θέση να στηρίξει με τεχνολογικές λύσεις αιχμής το απόλυτο σύνολο των αναγκών των πελατών της. Τέλος, η Βyte αποτελεί εξουσιοδοτημένο enablement partner της Paisley όπου εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της www.paisley.com.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v