ΤΤ: Γιορτάζει τη Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,  γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, με σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

ΤΤ: Γιορτάζει τη Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Τράπεζα που έχει συνδέσει αναπόσπαστα τη μακρά της ιστορία με τη δημιουργία αποταμιευτικής συνείδησης στους καταναλωτές, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, με σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

Εβδομήντα τρία χρόνια μετά τον πρώτο διεθνή εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης (1936), το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Hellenic Postbank, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στην περιφέρεια παραμένοντας πιστό στην πλούσια αυτή παράδοση.

Πιο αναλυτικά, το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΤΤ που βρίσκεται ήδη τοποθετημένο στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην πλατεία Συντάγματος θα εξακολουθήσει να δίνει εορταστικό παλμό στην πόλη καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με καλλιτεχνικά δρώμενα που προσφέρουν ξεχωριστή πνοή. Οι μικροί επισκέπτες του περιπτέρου της Τράπεζας έχουν την ευκαιρία να παίξουν με κλόουν και ξυλοπόδαρους, που βρισκονται εκεί για να τους ψυχαγωγήσουν αλλά και να δοκιμάσουν μοναδικά παιχνίδια, όπως η ζωγραφική προσώπου.

Παράλληλα, δύο μοναδικά παραμύθια με θέμα την αποταμίευση, που έχει επιμεληθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η «Τσεπούλα και ο Κουμπαράκος» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 χρονών και το «Μαθαίνω και Αποταμιεύω», που απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, διανέμονται δωρεάν και έχουν ήδη γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση.

Ακόμη, καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δωρεάν θα διανέμεται και μια σειρά παιδικών βιβλίων ευρείας θεματολογίας. Υπάλληλοι της Τράπεζας περιμένουν μικρούς- μεγάλους να περάσουν από την πλατεία Συντάγματος, να ενημερωθούν για τα προϊόντα της Τράπεζας και να τους προσφέρουν κουμπαράδες, βιβλία και άλλα πλούσια δώρα, καθημερινά από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Το αποκορύφωμα του εορτασμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, όταν ο Ταφ-Ταφ, ο αγαπημένος «κουμπαράνθρωπος» των παιδιών -που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από την πρωτότυπη καμπάνια της Τράπεζας- θα σβήσει το κερί των γενεθλίων του, μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Θεσσαλονίκη, το Περιστέρι και ο Πειραιάς γιορτάζουν μαζί με 15 ακόμα πόλεις της ελληνικής περιφέρειας την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης. Ακολουθούν αναλυτικά οι τοποθεσίες των εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο