Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REDS: Αποδέσμευση του οικοπέδου στην Κάντζα

Η REDS ανακοινώνει ότι αποδεσμεύθηκε από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, το οικόπεδο, στην Κάντζα Παλλήνης, και εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανάπτυξη του νέου Οικιστικού Συγκροτήματος της εταιρείας.

REDS: Αποδέσμευση του οικοπέδου στην Κάντζα
Η REDS ανακοινώνει ότι μετά από πολυετή προσπάθεια, αποδεσμεύθηκε από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, το οικόπεδο που είναι όμορο με το γνωστό διατηρητέο της πρώην Βίλας του οινοπαραγωγού Ανδρέα Καμπά, στην Κάντζα Παλλήνης, και εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανάπτυξη του νέου Οικιστικού Συγκροτήματος της εταιρείας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο Οικιστικό Συγκρότημα «Βίλα Καμπά» θα συνδυάζει τα προτερήματα της ζωής στα προάστια και της εύκολης πρόσβασης στον ιστό της πόλης με χρήση της στάσης «Κάντζα» του Μετρό και Προαστιακού σιδηροδρόμου και της Αττικής Οδού.

Στο οικόπεδο των 4.415 τ.μ., θα αναπτυχθούν κατοικίες, συνολικής δόμησης 1.765 τ.μ., σε πέντε (5) ανεξάρτητα διώροφα κτίρια, διατεταγμένα γύρω από έναν καλαίσθητα σχεδιασμένο, εκτεταμένο χώρο πρασίνου.

Το Συγκρότημα θα απαρτίζεται από 17 κατοικίες, [δεκατρείς (13) διώροφες μεζονέτες και τέσσερα (4) διαμερίσματα], 90 τ.μ. έως 140 τ.μ., σύγχρονου σχεδιασμού με υψηλές ενεργειακές και κατασκευαστικές προδιαγραφές, στα πρότυπα των ήδη υπαρχόντων, επιτυχημένων Οικιστικών Συγκροτημάτων του Ομίλου Ελλάκτωρ.

Ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης της κατασκευής του Συγκροτήματος «Βίλα Καμπά» θα αποφασιστεί, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία και την προβλεπόμενη επιρροή της στην αγορά κατοικίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v