Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νίκας: Νέα σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας

Μια νέα σειρά αλλαντικών παρουσιάσε πριν από λίγο διάστημα στην αγορά η αλλαντοβιομηχανία Νίκας. Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας.

Νίκας: Νέα σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας
Μια νέα σειρά αλλαντικών παρουσιάσε πριν από λίγο διάστημα στην αγορά η αλλαντοβιομηχανία Νίκας. Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας. Η σειρά περιλαμβάνει αλλαντικά πάγκου μπούτι μοσχάρι και πάριζα, καθώς και αλλαντικά σε φέτες, μπούτι μοσχάρι, πάριζα και παριζάκι, λουκάνικα και μεικτά πακέτα με τυρί gouda.

Η συγκεκριμένη σειρά αν και προορίζεται σε αυτή τη φάση για την ελληνική αγορά θα μπορούσε στο μέλλον να αποτελέσει ένα εξαγωγικό χαρτί στα χέρια της ελληνικής εταιρείας για τις διεθνείς αγορές και δη για τις χώρες εκείνες όπου οι καταναλωτές τους δεν τρώνε το χοιρινό κρέας.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία NIKAΣ μετρά περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Το 1975 λάνσαρε πρώτη το παριζάκι, εννέα χρόνια αργότερα το 1984 παρουσίασε τα αλλαντικά πάγκου σε τετράγωνη φόρμα για τοστ, ενώ το 1990 λάνσαρε την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με γαλοπούλα.

Λίγα χρόνια πριν το 2006 η εταιρεία παρουσίασε τα Νίκας Viveur, μία πλήρη σειρά αλλαντικών με 30% λιγότερο αλάτι και χαμηλά λιπαρά, το 2008 λάνσαρε το Νίκας Junior, πάριζα και παριζάκι με δύο είδη κρέατος, μοσχάρι και χοιρινό και μόνο 5% λιπαρά και φέτος λανσάρει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχάρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v