Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας

Τη δυνατότητα της εταιρίας να συμμετέχει σε συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέως (ΣΔΙΤ), αποφάσισε η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της Byte που συνήλθε σήμερα 21/12/2011.

Byte: Διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας
Τη δυνατότητα της εταιρίας να συμμετέχει σε συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέως (ΣΔΙΤ), αποφάσισε η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της Byte που συνήλθε σήμερα 21/12/2011.

Στην ανωτέρω Εκτακτη Γενική Συνέλευση ελήφθη απόφαση τροποποιήσεως του άρθρου 4 (Σκοπός) του Καταστατικού της εταιρείας με την προσθήκη δευτέρας παραγράφου, ως ακολούθως:

«Για την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού της, η εταιρεία δύναται να συμμετέχει μόνη της ή ως μέλος ενώσεως εταιρειών, συμπράξεων και κοινοπραξιών σε κάθε μορφής διαγωνιστικές διαδικασίες, όπως, ενδεικτικώς, έργων, προμηθειών, μελετών, υπηρεσιών, σχετικές με το αντι-κείμενον της εν γένει επιχειρηματικής δραστηριότητάς της, διενεργούμενες από φορείς του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέως στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή, ως και να συμμετέχει σε συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέως (ΣΔΙΤ). Για την συμμετοχή της στις ανωτέρω διαγωνιστικές διαδι-κασίες η εταιρεία δύναται να υποβάλει αιτήσεις σε ανεγνωρισμένες τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οργανισμούς της ημεδαπής και της αλλοδαπής προς έκδοση εγγυητικών επιστολών ή άλλων εγγυήσεων υπέρ της ιδίας και των ενώσεων, συμπράξεων και κοινοπραξιών, στις οποίες συμμετέχει, ως και υπερ των υπολοιπών μελών αυτών. »

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v