Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λάμψα: Οι λεπτομέρειες μίσθωσης του King George

Λεπτομέρειες του προσυμφώνου μίσθωσης του ξενοδοχείου King George που υπέγραψε στις 26/11/2012 με τη Eurobank έδωσε στη δημοσιότητα η Λάμψα.

Λάμψα: Οι λεπτομέρειες μίσθωσης του King George
Λεπτομέρειες του προσυμφώνου μίσθωσης του ξενοδοχείου King George που υπέγραψε στις 26/11/2012 με τη Eurobank έδωσε στη δημοσιότητα η Λάμψα.

Η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Σε συνέχεια της από 26 Νοεμβρίου 2012 ανακοίνωσης της εταιρείας μας, σχετικά με την υπογραφή προσυμφώνου με την τράπεζα Eurobank για την μίσθωση του Ξενοδοχείου King George, και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, δημοσιοποιούμε σύμφωνα με τις διατάξεις της Απόφασης 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τα ακόλουθα στοιχεία του από 26.11.2012 Προσυμφώνου Μίσθωσης Ξενοδοχείου, που καταρτίστηκε μεταξύ της εταιρίας μας και της ΑΕ με την επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία»:

1. Μίσθιο: το επί της οδού Βας. Γεωργίου Α΄ αριθμ. 3 - Σύνταγμα, ξενοδοχείο με το διακριτικό τίτλο «ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - GING GEORGE/KING GEORGE PALACE, αποτελούμενο από τρία υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ορόφους και δώμα, το οποίο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο.

2. Διάρκεια μίσθωσης: για δέκα (10) χρόνια με δικαίωμα της Μισθώτριας να την παρατείνει αρχικά για πέντε (5) χρόνια και ακολούθως για άλλα πέντε (5) ακόμη. Η μίσθωση θα αρχίσει με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Παράδοσης και Παραλαβής του Μισθίου.

2.1. Δικαίωμα Μισθώτριας να καταγγείλει τη μίσθωση αζημίως μετά την παρέλευση 5ετίας από την έναρξή της, τα αποτελέσματα της οποίας θα επέρχονται έξι (6) μήνες από την περιέλευση της καταγγελίας στην Εκμισθώτρια.

2.2. Δικαίωμα της Εκμισθώτριας να καταγγείλει τη μίσθωση μετά την παρέλευση 5ετίας από την έναρξη ισχύος της μίσθωσης, σε περίπτωση πώλησης του ακινήτου σε τρίτον.

2.3. Στην περίπτωση εκποίησης του ακινήτου η Μισθώτρια έχει δικαίωμα προτίμησης (of first refusal) επί ίσοις όροις έναντι παντός τρίτου για την αγορά του Μισθίου.

3. Ετήσιο μίσθωμα αποτελείται από Ελάχιστο ετήσιο μίσθωμα και Ποσοστιαίο ετήσιο μίσθωμα ανάλογο με τα Ακαθάριστα Έσοδα υπολογιζόμενο επί των Ακαθαρίστων Εσόδων του Μισθίου και εναλλακτικά επί του αθροίσματος των Ακαθαρίστων Εσόδων των ξενοδοχείων KING GEORGE & Μεγάλης Βρετανίας.

4. Η διαχείριση (management) του Ξενοδοχείου θα ανατεθεί στον Όμιλο Starwood.

5. Η Μισθώτρια ευθύνεται για τη συντήρηση του Μισθίου ακόμη και για φορές ή βλάβες συνήθους χρήσης. Με την έναρξη της μίσθωσης η Μισθώτρια θα προβεί σε δαπάνες αναβάθμισης του Μισθίου και σύνδεσής του με το όμορο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

6. Επιτρέπεται στην Μισθώτρια, με την προηγούμενη συναίνεση της Μισθώτριας, η υποκατάστασή της από συσταθησόμενη ΑΕ, η μεταβίβαση της μισθωτικής σχέσης, ή υπεκμίσθωση ή η παραχώρηση της διαχείρισης.

7. Το συμβολαιογραφικό μισθωτήριο, σε εκτέλεση του υπογραφέντος προσυμφώνου, θα υπογραφεί μέχρι την 14.12.2012».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v