Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Δυναμικό "παρών" στη Cebit

Δυναμικό "παρών" θα δώσει η SingularLogic, μέσω της ελληνικής αποστολής, στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας CEBIT που πραγματοποιείται στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 5 έως 9 Μαρτίου 2013.

SingularLogic: Δυναμικό παρών στη Cebit
Δυναμικό παρών θα δώσει η Singularlogic, μέσω της ελληνικής αποστολής, στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας CEBIT που πραγματοποιείται στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 5 έως 9 Μαρτίου 2013.

Η εταιρία θα συμμετάσχει στην έκθεση στο ελληνικό εθνικό περίπτερο Hall 3 / Stand A08.

Η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση, οργανώνεται από τον ΣΕΠΕ σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τη ΔΕΘ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αποστολή της Singularlogic στη CEBIT έχει στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου άλλων χωρών, καθώς και την ανάδειξη των λύσεων Galaxy, Model Hospital Management System, CFMS Leasing for Financial Institutions, CRM Loyalty κ.ά.

Στο πλαίσιο της αποστολής, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 14.30, ο κ. Λεωνίδας Κωβαίος, γενικός διευθυντής, Integrator Division της Singularlogic, θα μιλήσει στο χώρο συναντήσεων του περιπτέρου για «Smart Enterprise by SingularLogic», αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο οι τεχνολογικές λύσεις και η γνώση των αναγκών των επιχειρησιακών τομέων μπορούν να αναδείξουν Role Models για τις επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v