Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Τέσσερα σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον

Η γαλλική Suez με τον όμιλο EΛΛΑΚΤΩΡ, η ΓΕΚΤΕΡΝΑ με τον όμιλο Αποστολόπουλου και την Ισραηλινή Mekorot, ο Ιβάν Σαββίδης καθώς και η Κίνηση 136 εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ΕΥΑθ.

ΕΥΑΘ: Τέσσερα σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον
Τέσσερα σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το 51% της ΕΥΑΘ, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Πρόκειται για τη γαλλική Suez με τον όμιλο EΛΛΑΚΤΩΡ, τον όμιλο ΓΕΚΤΕΡΝΑ με τον όμιλο Αποστολόπουλου και την Ισραηλινή Mekorot, τον Ιβάν Σαββίδη (μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ) καθώς και ένα ακόμη "σχήμα", την Κίνηση 136, που αποτελεί μια πρωτοβουλία πολιτών.

Αναλυτικά το ΤΑΙΠΕΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Με την κατάθεση ενδιαφέροντος από τέσσερα (4) επενδυτικά σχήματα, έληξε σήμερα στις 17.00 ώρα Ελλάδος, η προθεσμία της Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση ποσοστού συμμετοχής 51% στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε («ΕΥΑΘ»).

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης θα αξιολογήσουν τις υποβληθείσες προτάσεις και θα υποβάλουν τις εισηγήσεις τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για το έργο".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v