Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Άγιε Βασίλη, αυτό που θέλω για τα παιδιά μου είναι δώρα που θα μείνουν για πάντα»

Ο Άι-Βασίλης είναι κάτι πολύ παραπάνω από δώρα και παιχνίδια… Είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων που μας χαρίζει πολύτιμες αξίες όπως η καλοσύνη και η αγάπη.

  • Mama365.gr
«Άγιε Βασίλη, αυτό που θέλω για τα παιδιά μου είναι δώρα που θα μείνουν για πάντα»

Ο Άγιος Βασίλης είναι μέσα μας. Είναι το μαγικό ραβδί των Χριστουγέννων που σκορπάει αστερόσκονη και καλοσύνη στη ζωή μας. Τα δώρα του είναι κάτι παραπάνω από ένα τυλιγμένο παιχνίδι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι όλα εκείνα που μας βοηθούν να βλέπουμε τον κόσμο με αγάπη και στοργή. Ο Άι - Βασίλης είναι η μικρή φωνούλα μέσα μας που ψιθυρίζει «χο χο χο» κάθε φορά που κάποιος χρειάζεται βοήθεια, μια τρυφερή κουβέντα ή την ζεστή μας αγκαλιά.  

Τα δώρα του είναι τόσο πολύτιμα όσο και τα Χριστούγεννα κι αν σταματήσουμε να τα συνδέουμε με πολυκαταστήματα, διαφημίσεις στην τηλεόραση και όλα εκείνα τα υλικά που φθείρονται και πετιούνται, τα παιδιά μας θα διδαχθούν κάτι πολύτιμο, το οποίο η γενιά μας δεν το έμαθε ποτέ: ο Άι-Βασίλης είναι η ίδια η αγάπη που κάνει την ζωή ομορφότερη και πιο απλή.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο