Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση Νετανιάχου σε Ερντογάν: Επιβάλλει «κατοχή στη βόρεια Κύπρο»

Νέα επίθεση κατά του Ερντογάν εξαπέλυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να κάνει κήρυγμα στο Ισραήλ κάποιος που έχει υπό κατοχή τη βόρεια Κύπρο.

Επίθεση Νετανιάχου σε Ερντογάν: Επιβάλλει «κατοχή στη βόρεια Κύπρο»

Δριμεία επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε πριν μέσω tweet ο Μπενγιαμίν Νετανιάχου.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλώντας τον άνθρωπο που έχει επιβάλει «κατοχή στην βόρεια Κύπρο» και είναι υπεύθυνος για τους θανάτους Κούρδων αμάχων.

«Ο Ερντογάν – που έχει υπό κατοχή την βόρεια Κύπρο και του οποίου ο στρατός σφάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά εντός κι εκτός Τουρκίας – δεν θα πρέπει να κάνει κήρυγμα στο Ισραήλ» έγραψε ο κ. Νετανιάχου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου απάντησε πριν από λίγο στο χθεσινό tweet του Νετανιάχου με ανάρτησή του στον δικό του λογαριασμό του μέσου αυτού κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας ότι «ο κατακτητής, ο οποίος ρίχνει ανθρώπους στο έδαφος και τους κλωτσάει πεσμένους κάτω θίγεται εύκολα».

Και η ανάρτησή του συνεχίζεται με ακόμη σκληρότερο περιεχόμενο: «Ο Νετανιάχου είναι ένας ψυχρός δολοφόνος της σύγχρονης εποχής, υπεύθυνος για τις σφαγές χιλάδων Παλαιστινίων, για τον βομβαρδισμό παιδιών στις παραλίες. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει την αλήθεια».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v