ΕΔΕ για χαμένη κλήση στο ΕΚΑΒ

Το υπουργείο Υγείας διέταξε το ΕΚΑΒ να πραγματοποιήσει ΕΔΕ, μετά από καταγγελίες πως στο σταθμό του 166 στην Κεφαλονιά δεν απάντησαν σε κλήση για τροχαίο, με θύμα έναν νεαρό μοτοσικλετιστή. Σύμφωνα με κύκλους του ΕΚΑΒ, στο νησί υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο, ενώ δεν υπάρχουν άτομα για το τηλεφωνικό κέντρο.

  • Ant1
ΕΔΕ για χαμένη κλήση στο ΕΚΑΒ

Το υπουργείο Υγείας διέταξε το ΕΚΑΒ να πραγματοποιήσει ΕΔΕ, μετά από καταγγελίες πως στο σταθμό του 166 στην Κεφαλονιά δεν απάντησαν σε κλήση για τροχαίο, με θύμα έναν νεαρό μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με κύκλους του ΕΚΑΒ, στο νησί υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο, ενώ δεν υπάρχουν άτομα για το τηλεφωνικό κέντρο.

Όπως τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι, στην συγκεκριμένη περίπτωση το μοναδικό ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό και έγινε εκτροπή της κλήσης για το τροχαίο στο νοσοκομείο του νησιού, όμως από εκεί η κλήση δεν απαντήθηκε ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο