Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τετ α τετ Κόκκαλη-Μαρινάκη

Συνάντηση έχουν την Τρίτη το μεσημέρι ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών και ο γνωστός εφοπλιστής συζητούν τη συνεργασία των δύο πλευρών στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές από οικονομικής πλευράς. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στο Champions League και τα χρ

  • Ant1
Τετ α τετ Κόκκαλη-Μαρινάκη

Συνάντηση έχουν την Τρίτη το μεσημέρι ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών και ο γνωστός εφοπλιστής συζητούν τη συνεργασία των δύο πλευρών στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές από οικονομικής πλευράς.

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στο Champions League και τα χρέη του συλλόγου είναι αρκετά. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Κόκκαλης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του κ. Μαρινάκη, όμως τώρα φαίνεται ότι «κάτι ψήνεται», προκειμένου να υπάρξει μία πιο εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες. Εκείνο που έχει σημασία είναι να βρουν μία κοινή γραμμή, με τον κ. Κόκκαλη να παραμένει στον «τιμόνι» του Ολυμπιακού και τον κ. Μαρινάκη να συνεισφέρει οικονομικά.

Στο μεταξύ, την Τρίτη θα υπάρξει νέα επαφή μεταξύ διοίκησης και Έβαλντ Λίνεν για να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον βοηθό του Γερμανού που έμεινε ανοιχτό. Ο 57χρονος τεχνικός επιμένει για τον Ραντάν, διαψεύδοντας τα έχουν ακουστεί για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στους παίκτες του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Έβαλντ Λίνεν θα γίνει μόλις λυθεί και τυπικά η συνεργασία του με τη Μόναχο 1860, η οποία δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να τον αποδεσμεύσει. Το θέμα έχει κλείσει, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος μίλησε σαν προπονητής του Ολυμπιακού και έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Την ίδια ώρα όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει αποφασίσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο για ακόμη ένα χρόνο. Αυτό αναμένεται να ανακοινώσει στον Σωκράτη Κόκκαλη, με τον οποίο θα συναντηθεί εντός της ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να κρατήσουν τον Ούρκο Πάρντο, αφού ο πολύπειρος τερματοφύλακας έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Βελγοϊσπανό. Ωστόσο, η Ραπίντ Βουκουρεστίου αξιώνει 450.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος ζητάει άλλα τόσα χρήματα για το συμβόλαιό του.

Την απόκτηση του Μπάλας Μέγιερι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο 20χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας της Φερεντσβάρος υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Φερεντσβάρος για την μετεγγραφή του διεθνή Ούγγρου τερματοφύλακα Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Ο Μέγιερι γεννήθηκε στις 31/3/1990 στη Βουδαπέστη, ανήκε μέχρι πρότινος στην Φερεντσβάρος, ενώ για ένα μικρό διάστημα εντάχθηκε στην ομάδα Νέων της Μπρίστολ Σίτι.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η απάντηση του Φρανσίσκο Γέστε. Η διαφορά με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό είναι της τάξεως των 300-400.000 ευρώ, με τον παίκτη να ζητάει περίπου 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες φέρονται να κάνουν «παιχνίδι» με τα χρήματα από τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Σάλκε (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ θα πάρουν), αφού δεν προκύπτει ότι θα φύγει σίγουρα ο Έντσο Μαρέσκα από την ομάδα. Ωστόσο, οι παράγοντες του Ολυμπιακού δεν γνωρίζουν ακόμα αν ο Ισπανός - που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά από 12 χρόνια - επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο