Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξάνονται οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Στα 22 ανέρχονται τα θύματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου, καθώς άλλοι 2 υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα έχασαν τη ζωή τους από τη λοίμωξη. Συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό έφτασαν τα 207, μετά τη διάγνωση ακόμη εννέα κρουσμάτων την Πέμπτη, σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής είχαν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο 15

  • Ant1
Αυξάνονται οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Στα 22 ανέρχονται τα θύματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου, καθώς άλλοι 2 υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα έχασαν τη ζωή τους από τη λοίμωξη. Συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό έφτασαν τα 207, μετά τη διάγνωση ακόμη εννέα κρουσμάτων την Πέμπτη, σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής είχαν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο 152 άτομα που είχαν προσβληθεί από τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου, ενώ 10 νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται πως μετά από απόφαση των συναρμόδιων Υπουργείων Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποιούνται κωνωποκτονίες, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου στο νομό Θεσσαλονίκης. 

Σχετικά Links
Λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου (West Nile Virus) - Συχνά ερωτήματα
Προστασία από τα κουνούπια

 Σχετικό άρθρο
Ιός του Δυτικού Νείλου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο