
Αλλαγές εν όψει Πανιωνίου ετοιμάζει ο Νίκος Νιόπλιας, προκειμένου να τονώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και να αλλάξει το κλίμα μετά το στραβοπάτημα στην Καβάλα. Το πιθανότερο είναι, παράλληλα, ότι Κατσουράνης και Γκαρσία θα δουν ενδεκάδα αντί των Καραγκούνη και Γκοβού, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες επιθετικές πνοές στο βασικό σχήμα των «πρασίνων».
Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Κατσουράνης να ξεκινήσει στη θέση του Μπουμσόνγκ δίπλα στον Καντέ, με τον Σιμάο να βρίσκεται δίπλα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα στα χαφ.
Ειρήσθω εν παρόδω, ο Σιμάο τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ, αφού, με την επιστροφή του από τη Μοζαμβίκη παραμονές του αγώνα με την Καβάλα, έφερε μαζί του και… πέντε παραπανίσια κιλά, αλλά και τρεις μονάδες λίπους παραπάνω! Η διαφορά ήταν εμφανής, με πληροφορίες να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Σιμάο να μην χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην Καβάλα ως τιμωρία για την έλλειψε αυτοπειθαρχίας που επέδειξε κατά την τριήμερη άδειά του.