Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεμάτο γήπεδο θέλει ο Σάντος με τη Λετονία

Ο πρώτος αγώνας της εθνικής  μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2012 με τη Γεωργία συνέπεσε με την συναυλία των U2. Οι Έλληνες προτίμησαν να πάνε στο Ολυμπιακό στάδιο, γυρίζοντας την πλάτη στη «γαλανόλευκη» που αγωνιζόταν στο Καραϊσκάκη. Ο Φερνάντο Σάντος δεν το ξέχασε και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Λετονία δήλωσε πως: «Την Παρασκευή θα είμαστε εμείς οι U2», κ

  • Ant1
Γεμάτο γήπεδο θέλει ο Σάντος με τη Λετονία

Ο πρώτος αγώνας της εθνικής  μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2012 με τη Γεωργία συνέπεσε με την συναυλία των U2. Οι Έλληνες προτίμησαν να πάνε στο Ολυμπιακό στάδιο, γυρίζοντας την πλάτη στη «γαλανόλευκη» που αγωνιζόταν στο Καραϊσκάκη. Ο Φερνάντο Σάντος δεν το ξέχασε και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Λετονία δήλωσε πως: «Την Παρασκευή θα είμαστε εμείς οι U2», κάνοντας έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το φαληρικό γήπεδο.

«Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα ήταν λίγοι αλλά στήριξαν την ομάδα πολύ θερμά. Στην Κροατία έδωσαν τη μάχη τους και αυτό είναι φανταστικό. Την Παρασκευή θα είμαστε εμείς οι U2. Τους χρειαζόμαστε και το ξέρουν πολύ καλά», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδια με Λετονία και Ισραήλ:

«Θέλουμε δύο νίκες για να εξαρτόμαστε από εμάς. Πρέπει να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο, να μην του επιτρέψουμε να κυκλοφορήσει την μπάλα. Η ποιότητα των παικτών θα κάνει την διαφορά. Οι Λετονοί μοιάζουν με τους Γεωργιανούς. Αμύνονται με αρκετούς παίκτες πίσω από την μπάλα. Αν είχαν την ομάδα και την προπονούσα καθημερινά, τότε θα παίζαμε 4-4-2 με ρόμβο γιατί θεωρώ ότι ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά των παικτών μας. Αυτό το σύστημα απαιτεί πολύ δουλειά χρειάζεται καλή συνεργασία των παικτών», δήλωσε θέλοντας να σχολιάσει το σχήμα που θα επιλέξει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για τους τραυματίες, αρχής γενομένης από τον Πρίττα:  «Όσο αυτός, όσο κι εμείς ήμασταν άτυχοι. Τραυματίστηκε κι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο Λυμπερόπουλος είναι διαφορετική περίπτωση, δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά έχουμε δύο παιχνίδια και θα τον περιμένουμε. Για τον Σαμαρά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Νομίζουμε ότι είναι κοντά στο να μπορέσει να βοηθήσει. Θα δούμε αν θα μπορούν να παίξουν.

Ακόμη κι αν δεν μπορούν έχουμε κι άλλες λύσεις για την επίθεση. Έχουμε τον Σαλπιγγίδη και τον Μήτρογλου, ενώ πίσω τους μπορούν να παίξουν ο Νίνης, ο Κονέ αλλά και ο Φετφατζίδης ο οποίος τα πάει πολύ καλά στις προπονήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο