Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, μετά και την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή. Τη Δευτέρα τα μπλε λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν για πέντε ώρες, και συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

  • Ant1
Νέες κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, μετά και την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι στο μετρό προσανατολίζονται για τη Δευτέρα σε 24ωρη απεργία, ενώ χωρίς λεωφορεία θα μείνει τη Δευτέρα από τις 11 έως τις 4 η Αθήνα, λόγω της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στην ΕΘΕΛ, που θα φέρουν εισήγηση στους συναδέλφους τους για 48ωρη απεργία Τρίτη και Τετάρτη.

Τη Δευτέρα αναμένεται και γενική συνέλευση στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για κινητοποιησεις, ενώ οι ηλεκτροδηγοί εχουν ήδη αποφασίσει 24ωρη απεργία. "Αγκάθι" στις σχέσεις με το υπουργείο Υποδομών αποτελούν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και οι μετατάξεις.

Η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών έχει καλέσει σε διάλογο το σωματείο των τρόλεϊ για τη Δευτέρα και σχεδιάζει να καλέσει τους εργαζόμενους να καταθέσουν την άποψή τους κατά τη συζήτηση τού νομοσχεδίου στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v