«Να μη μετατραπεί η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ σε αυτοτιμωρία του ελληνικού λαού»

«Αυτό που επείγει είναι να αποφασίσει ο λαός αν θέλει να κυβερνηθεί η χώρα και πώς θέλει να κυβερνηθεί», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

  • Real.gr
«Να μη μετατραπεί η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ σε αυτοτιμωρία του ελληνικού λαού»
«Αυτό που επείγει είναι να αποφασίσει ο λαός αν θέλει να κυβερνηθεί η χώρα και πώς θέλει να κυβερνηθεί», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι είναι εμφανές ποιες πολιτικές δυνάμεις διατυπώνουν έναν υπεύθυνο λόγο και ποιοι παίζουν -όπως είπε χαρακτηριστικά- το παιχνίδι των υποσχέσεων και της δημαγωγίας.

«Κι εμείς κάναμε αυτό το λάθος και ο ελληνικός λαός μας τιμώρησε», ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συμπλήρωσε ότι δεν θα πρέπει να μετατραπεί η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ σε αυτοτιμωρία του ελληνικού λαού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να κυβερνηθεί ο τόπος από τη Ν.Δ. ή τον ΣΥΡΙΖΑ ή από μια κυβέρνηση που θα έχει ως κορμό τα δύο αυτά κόμματα και έκανε λόγο για κυβέρνηση συνευθύνης, η οποία θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. «Δεν έχει σημασία τι σκέφτονται τα πολιτικά κόμματα. Η χώρα είναι σε μια κρίση και θέλει γενναίες μεθόδους αντιμετώπισης», τόνισε.

Αναφορικά με τους υψηλούς τόνους ανάμεσα στα δύο κόμματα που διεκδικούν τις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι από το 1981, οπότε και διαμορφώθηκε ο δικομματισμός της μεταπολίτευσης, δεν είχε τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν τώρα. «Ο ελληνικός λαός άλλαξε το πολιτικό σκηνικό στις 6 Μαΐου. Δεν κυβερνιέται η χώρα με 16%», εξήγησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που δεν πιστεύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει τη σύμβαση.

Αναφερόμενος στο κόμμα του, είπε πως είναι για εμάς πολύ στενάχωρο να βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ στο επίπεδο του 13% από το 44%. Πρέπει να αρχίσουμε εκ του μηδενός, να ξαναστήσουμε την παράταξη, είπε εκφράζοντας την άποψη ότι είναι σημαντικό για τον τόπο να υπάρχει ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v