Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μιχελογιαννάκης

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα ο βουλευτής Ηρακλείου εξηγεί τους λόγους που αποχωρεί από τη ΔΗΜΑΡ.   

  • Real.gr
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μιχελογιαννάκης
Την πρόθεση του να μην ανήκει πια στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ παραμένοντας όμως ανεξάρτητος βουλευτής ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη ενώ ερωτηθείς για τα σχέδια του στο μέλλον εμφανίστηκε «ανοιχτός» προς ένταξη σε οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας ενός αριστερού πατριωτικού κινήματος.

Βαθύτερος στόχος του, είπε, είναι ο δημοκρατικός σοσιαλισμός τονίζοντας ότι έχει πολλούς συνομιλητές σε κόμματα και κινήσεις της Αριστεράς.

Νωρίτερα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είχε τεκμηριώσει την απόφαση του με συγκεκριμένα παραδείγματα καταπάτησης του προγράμματος της ΔΗΜΑΡ και της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης ενώ είχε καταγγείλει τον πρωθυπουργό για ελλιπή διαπραγμάτευση στο εξωτερικό.

Είναι η δεύτερη απώλεια σε 24 ώρες για την κοινοβουλευτική δύναμη της κυβέρνησης. Χθες εκτος κοινοβουλευτικής ομάδας έθεσε η Ν.Δ. τον βουλευτή Φθιώτιδος Νίκο Σταυρογιάννη και τον παρέπεμψε για διαγραφή από τη Ν.Δ. Ο βουλευτής είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τα μέτρα, δηλώνοντας στην Real News ότι «η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους νοικοκυραίους της χώρας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v