Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγ. Κωνσταντίνο-Καμένα Βούρλα

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύουν για στο ρεύμα προς Λαμία από τις 16 έως και τις 8 Ιουνίου και στο ρεύμα προς Αθήνα παό τις 23 έως και τις 25 Ιουνίου από τις 08.00 έως τις 19.00.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγ. Κωνσταντίνο-Καμένα Βούρλα

Τη διενέργεια εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σηράγγων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Τρίτη 16 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 18 Ιουνίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λόγγου στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων έως τον ημικόμβο Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

Τέλος, από την Τρίτη 23 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 25 Ιουνίου, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων έως τον Α/Κ Λόγγου. Η κυκλοφορία προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

Όλες οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύουν για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από τις 08.00 έως τις 19.00.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο