Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλάζει πρόεδρο η Super League

«Πέφτει» από τον προεδρικό θώκο ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος είναι στους κατηγορούμενους για το «Koriopolis» και κινδυνεύει με αποπομπή από το ποδόσφαιρο.

Αλλάζει πρόεδρο η Super League

Mια πολύ σημαντική είδηση προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση της Super League, καθώς τέθηκε ευθέως θέμα αλλαγής στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος.

Μάλιστα σύμφωνα με την εισήγηση του Ολυμπιακού ο νέος πρόεδρος δεν θα είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά τεχνοκράτης και ανεξάρτητος.

Κατά τη συνεδρίαση μάλιστα εξουσιοδοτήθηκε επιτροπή για να επεξεργαστεί το θέμα και το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα λειτουργήσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, φαίνεται να τελειώνει από την προεδρία της Λίγκας ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινική δίωξη, αφού είναι ανάμεσα στους 85 που έχουν παραπεμφθεί για δίκη στην υπόθεση του koriopolis.

Συν τοις άλλοις στον Γιώργο Μποροβήλο χρεώνεται και τη μη εύρεση χορηγού για τη Λίγκα μετά το διαζύγιο με τον ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο