Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη άντρας που παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεβε χρήματα

Χθες το μεσημέρι, ο συλληφθείς, μαζί με δύο συνεργούς του, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εισήλθαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στην περιοχή της Τούμπας, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Συνελήφθη άντρας που παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεβε χρήματα

Χρήματα και κοσμήματα έκλεβε από σπίτια ηλικιωμένων στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη άνδρας ηλικίας 34 ετών, που συνελήφθη χθες επ' αυτοφώρω.

Χθες το μεσημέρι, ο συλληφθείς, μαζί με δύο συνεργούς του, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εισήλθαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στην περιοχή της Τούμπας, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τους εγγονούς της, ένας εκ των οποίων κατεδίωξε τον τριαντατετράχρονο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από προστρέξαντες αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι ο συλληφθείς και τουλάχιστον δύο συνεργοί του, από τον Αύγουστο του 2018, με τον ίδιο τρόπο δράσης, προέβησαν σε δύο επιπλέον κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, από διαμερίσματα ηλικιωμένων στην περιοχή της Τούμπας, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ληστεία, ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και διακεκριμένες κλοπές, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες έκνομες ενέργειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v