Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. η έκθεση «Ascen.tec – Τεχνολογίες Ανελκυστήρων»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υποστηρίζει την 1η διεθνή έκθεση «Ascen.Tec – Τεχνολογίες ανελκυστήρων».

Υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. η έκθεση «Ascen.tec – Τεχνολογίες Ανελκυστήρων»

Η εταιρεία «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» ανακοινώνει ότι η 1η διεθνής έκθεση «Ascen.Tec – Τεχνολογίες ανελκυστήρων» τελεί υπό την αιγίδα και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.). Η Ε.Σ.Α.μεΑ. από την πρώτη στιγμή χαιρέτισε την πρωτοβουλία της T-Press, λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα των ανελκυστήρων και γενικά των συστημάτων ανύψωσης για την αυτόνομη κίνηση των ατόμων με αναπηρία και κατά συνέπεια τη δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής τους στο κοινωνικό-οικονομικό γίγνεσθαι.

Παράλληλα, αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μία κίνηση η οποία, μεταξύ άλλων, θα αναδείξει νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες εξυπηρέτησης των ΑμεΑ και θα ανοίξει διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να προτείνει λύσεις για θέματα προσβασιμότητας.

Η πρώτη απολύτως εξειδικευμένη έκθεση για τους ανελκυστήρες και τα συστήματα ανύψωσης, έχει μπει, πλέον, στην τελική ευθεία για την εκπλήρωση μιας επιθυμίας ετών της αγοράς, καθώς θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, στο MEC Παιανίας. Μία πρωτοβουλία η οποία επιχειρεί να φέρει στο προσκήνιο την αγορά και τις εταιρείες τεχνολογιών ανέλκυσης, παρουσιάζοντας σύγχρονα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες, που έχουν ως στόχο να διευκολύνουν την πρόσβαση, την κινητικότητα και την ασφάλεια μέσω ανελκυστήρων σε κάθε είδους κτήριο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανωθεί το τριήμερο “Ascen.tec Forum”, μια νέα ενημερωτική πρωτοβουλία με επιστημονικές συνεδριάσεις αλλά και ενημερωτικά σεμινάρια για κάθε ενδιαφερόμενο. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με θέματα που άπτονται των ζητημάτων προσβασιμότητας που απασχολούν τα ΑμεΑ..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v