Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο δήμος Ηρακλείου αγοράζει ελεύθερες εκτάσεις και τις μετατρέπει σε χώρους πρασίνου

«Μετά την αγορά 4.500 τ.μ. ελεύθερων χώρων την τελευταία διετία, συνεχίζουμε την εκστρατεία μας για την απόκτηση όσο το δυνατό περισσότερων εκτάσεων στο Ηράκλειο που παραμένουν αδόμητες, προκειμένου να συνεχίσουν να είναι ελεύθεροι και προσβάσιμοι χώροι για όλους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος.

Ο δήμος Ηρακλείου αγοράζει ελεύθερες εκτάσεις και τις μετατρέπει σε χώρους πρασίνου

Στην απαλλοτρίωση τριών εκτάσεων προχωρά ο δήμος Ηρακλείου Αττικής, προκειμένου να τις διαμορφώσει σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και να τις αποδώσει στους δημότες. Την απόφαση αυτή πήρε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, οπότε θα επιβληθεί η σχετική ρυμοτομία προκειμένου να αποκλειστεί η περίπτωση να χτιστούν και στη συνέχεια ο Δήμος θα προχωρήσει στην αγορά τους, η οποία θα γίνει ύστερα από πρόταση που θα κατατεθεί για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

«Μετά την αγορά 4.500 τ.μ. ελεύθερων χώρων την τελευταία διετία, συνεχίζουμε την εκστρατεία μας για την απόκτηση όσο το δυνατό περισσότερων εκτάσεων στο Ηράκλειο που παραμένουν αδόμητες, προκειμένου να συνεχίσουν να είναι ελεύθεροι και προσβάσιμοι χώροι για όλους, να γείρουμε όσο το δυνατό πιο πολύ την πλάστιγγα στο ισοζύγιο τσιμέντο - πράσινο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v