Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δήμος Ελευσίνας: Αναβάλλεται η εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα όσα βιώνει η Δυτική Αττική, ο Δήμος Ελευσίνας -μέσω απόφασης του Δημάρχου- αναβάλλει την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 με τη Φωτεινή Δάρρα & τον Γιώργο Παπαχριστούδη, η οποία μεταφέρεται την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

Δήμος Ελευσίνας: Αναβάλλεται η εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021

Σε ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Μάνδρας ο Δήμος Ελευσίνας αποφάσισε να αναβάλει την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης: «Τις τελευταίες ημέρες, ο γειτονικός στην Ελευσίνα Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, δοκιμάζεται έντονα από ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που απειλούν σπίτια και οικισμούς, ευτυχώς όμως, όχι ανθρώπινες ζωές. Η σκέψη και παρουσία μας είναι δίπλα στους συμπολίτες μας, που δίνουν καθημερινή μάχη, ήδη από την περασμένη Δευτέρα.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα όσα βιώνει η Δυτική Αττική, ο Δήμος Ελευσίνας -μέσω απόφασης του Δημάρχου- αναβάλλει την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 με τη Φωτεινή Δάρρα & τον Γιώργο Παπαχριστούδη, η οποία μεταφέρεται την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Τα δωρεάν δελτία εισόδου, που έχουν ήδη διατεθεί θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Παράλληλα, αναβάλλεται -μέχρι νεοτέρας- η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου. Επίσης η έκθεση "Πίσω από το Θέατρο" του Ανδρέα Λόλη, που αποτελεί συνδιοργάνωση με την 2023 ELEVSIS European Capital of Culture (Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης) θα είναι επισκέψιμη από την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v