Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κτηματαγορά: Τρεις επενδυτικές ευκαιρίες από τη doValue Greece

Τρία κτήρια γραφείων που βρίσκονται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου του Αμαρουσίου βγαίνουν στην αγορά. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους.

Κτηματαγορά: Τρεις επενδυτικές ευκαιρίες από τη doValue Greece

Συγκρότημα γραφείων στη Σωρού 18-20, Μαρούσι, και δυο κτίρια γραφείων (Χειμάρρας 8Α, Χειμάρρας 8Β), όλα μισθωμένα βγάζει στην αγορά η doValue Greece. Τα κτήρια θεωρούνται από την αγορά ευκαιρία καθώς βρίσκονται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου του Αμαρουσίου. Βρίσκονται σε κεντρικό σημείο του δήμου, σε απόσταση 200 μέτρα από τη λεωφόρο Κηφισίας και τον οδικό κόμβο Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Αναλυτικά: 

Κτίριο γραφείων Χειμάρρας 8Α, Μαρούσι

Κτίριο γραφείων σε κτιριακό συγκρότημα με δύο κτιρία. Αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο και τρεις ορόφους. Η χρήση του κτιρίου είναι χώροι γραφείων και τα δύο υπόγεια χρησιμοποιούνται εν μέρει ως χώροι στάθμευσης και εν μέρει ως αποθηκευτικοί χώροι.

Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο 14.122,40 τ.μ. και έχει την αποκλειστική χρήση 8.844,00 τ.μ. επί του οικοπέδου.

Νομικό πλαίσιο

Όλο το κτίριο είναι μία οριζόντια ιδιοκτησία με ΚΑΕΚ 050142234008/0/2 και έχει την αποκλειστική χρήση τμήματος του οικοπέδου 8.844,00 τ.μ.

Μίσθωση

Το ακίνητο μισθώνει η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.».

Κτίριο γραφείων, Χειμάρρας 8Β, Μαρούσι

Κτίριο γραφείων (που βρίσκεται σε κτιριακό συγκρότημα δύο κτιρίων. Αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο και τρεις ορόφους. Η χρήση του κτιρίου είναι χώροι γραφείων και τα δύο υπόγεια χρησιμοποιούνται εν μέρει ως χώροι στάθμευσης. Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο 14.122,40 τ.μ. και έχει την αποκλειστική χρήση 5.278,40 τ.μ. επί του οικοπέδου.

Νομικό πλαίσιο

Όλο το κτίριο Α είναι μία οριζόντια ιδιοκτησία με ΚΑΕΚ 050142234008/0/1 και έχει την αποκλειστική χρήση τμήματος του οικοπέδου 5.278,40 τ.μ.

Μίσθωση

Το ΚΤΙΡΙΟ Α μισθώνει η εταιρεία «ERNST & YOUNG BUSINESS ADVISORY SOLUTIONS».

Συγκρότημα γραφείων, Σωρού 18-20, Μαρούσι

Κτιριακό συγκρότημα επαγγελματικών χώρων με δύο πτέρυγες (Κτίριο Α & Κτίριο Β) σε οικόπεδο 6.506,91 τ.μ. Οι δύο πτέρυγες αποτελούν μια λειτουργική ενότητα με γωνιακή κάτοψη και έχουν δύο κοινά υπόγεια επίπεδα. Κάθε πτέρυγα αποτελείται από ισόγειο, δύο ορόφους και υπόγειο (1ο υπόγειο).

Η χρήση του συγκροτήματος είναι χώροι γραφείων και τα δύο κοινά υπόγεια χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης.

Νομικό πλαίσιο

Το κτιριακό συγκρότημα αποτελείται από 11 οριζόντιες ιδιοκτησίες, με ποσοστό συνιδιοκτησίας και ΚΑΕΚ όπως αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

Μισθώσεις

Το κτιριακό συγκρότημα αποτελείται από τα Κτίρια Α & Β, τα οποία έχουν κοινό και ενιαίο το Γ' & Β' υπόγειο, ενώ στα υπόλοιπα επίπεδα αναπτύσσονται σε δύο τμήματα και είναι μισθωμένα ως εξής:

  • Κτίριο Α: μισθωμένο στην εταιρεία “FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ»,
  • Κτίριο Β: μισθωμένο στην εταιρεία «BAYER ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Τοποθεσία- Πρόσβαση

Όλα τα κτίρια βρίσκονται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου του Αμαρουσίου. Τα κτίρια επωφελείται από την πλεονεκτική ευρύτερη περιοχή, καλή ορατότητα και εύκολη πρόσβαση με ιδιωτικά και δημόσια μέσα μεταφοράς. Βρίσκονται σε κεντρικό σημείο του δήμου, σε απόσταση 200 μέτρα από τη λεωφόρο Κηφισίας και τον οδικό κόμβο Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Η γύρω περιοχή έχει αρκετά εμπορικά και επαγγελματικά κτίρια λόγω της πλεονεκτικής της θέσης. Πολυκαταστήματα, γραφεία, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα και εκθεσιακοί χώροι είναι οι κύριες χρήσεις γης στην περιοχή. Για το λόγο αυτό, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη ζήτηση ακίνητων από εταιρείες επενδύσεων.

Χαρακτηριστικά

Από αρχιτεκτονικής άποψης, όλα τα κτίρια συνδυάζουν το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες που προκύπτουν από την ειδική χρήση των χώρων.
Διαθέτουν ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία, μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα, δημιουργώντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v