Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα 20 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η VDI Law Firm

«Όνειρό μας είναι η VDI Law Firm να εξακολουθήσει να αναπτύσσεται σταθερά και να συνεχίσει να ξεχωρίζει υπερβαίνοντας αποφασιστικά τις προκλήσεις του μέλλοντος», επισημαίνει ο ιδρυτής της.

Τα 20 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η VDI Law Firm
Γεωργία Πατίλη, Βασίλης Οικονομίδης, Δέσποινα Βαλτζή

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας και δυναμικής παρουσίας στο νομικό κόσμο, η VDI Law Firm πραγματοποίησε επετειακή εκδήλωση σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, συνεργάτες, πελάτες και φίλοι παρευρέθηκαν για να μοιραστούν με την Εταιρεία τη σημαντική αυτή στιγμή και παράλληλα να εκφράσουν την στήριξή τους στην μετέπειτα πορεία της, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Στην σύντομη ομιλία του, ο Βασίλης Οικονομίδης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της VDI Law Firm, επισήμανε: «Όνειρό μας είναι η VDI Law Firm να εξακολουθήσει να αναπτύσσεται σταθερά και να συνεχίσει να ξεχωρίζει υπερβαίνοντας αποφασιστικά τις προκλήσεις του μέλλοντος, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη προσέγγιση ακόμα και στα πιο σύνθετα νομικά ζητήματα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που μας τίμησαν και μας εμπιστεύονται αυτές τις δύο δεκαετίες, καθώς και προσωπικά τις συνεταίρους μου Γεωργία Πατίλη και Δέσποινα Βαλτζή, για τον ζήλο και την πολύτιμη συνδρομή τους σε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε δυναμικά και με όρεξη στα επόμενα βήματα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v