Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαρκής και πολύπλευρη η στήριξη της Kaizen Gaming στον Αθλητισμό

Η εταιρία στηρίζει δυναμικά τον αθλητισμό σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται ενώ γίνεται και η πρώτη στον τομέα της που συνεργάζεται με τη FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαρκής και πολύπλευρη η στήριξη της Kaizen Gaming στον Αθλητισμό

Η Kaizen Gaming συμπλήρωσε 10 χρόνια από τη δημιουργία της, έχοντας καταφέρει να συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες gametech παγκοσμίως και να αποτελεί ένα ελληνικό success story ανάπτυξης και εξέλιξης.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, συνδέθηκε με τον αθλητισμό, θεωρώντας ότι η πολύπλευρη στήριξή του, αποτελεί ενεργό μέρος της αποστολής της και η ανάπτυξή της συνοδεύεται με τη συνεχή και αυξανόμενη ενίσχυση του αθλητισμού σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησής της. Η εταιρία αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή του αθλητισμού με χορηγικές συνεργασίες με κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, όσο και με τη στήριξη αθλητών, ομοσπονδιών, πρωταθλημάτων και αθλητικών διοργανώσεων ή αθλητικών πρωτοβουλιών.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι η εταιρία με το διεθνές της brand Betano, πέτυχε μόλις τις προηγούμενες ημέρες, μια ιστορική συμφωνία αποτελώντας την πρώτη εταιρία αθλητικού στοιχηματισμού στον κόσμο που συνεργάζεται με τη FIFA, ως Επίσημος Υποστηρικτής της για την Ευρώπη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Το brand της θα κοσμεί πλέον όλα τα γήπεδα διεξαγωγής του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος στον κόσμο.

Η εταιρία στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Ελληνικό αθλητισμό, αποτελώντας τον χορηγό κορυφαίων ελληνικών ομάδων, όπως ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, συνεχίζει τη στήριξή της σε ομάδες, έχοντας ενεργές συνεργασίες με τρεις από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα: την ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία τους έως το 2025, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός της οποίας η δυναμική χορηγία ξεκίνησε το 2022 και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία θα συνεχίσει την κοινή τους πορεία για άλλα 3 χρόνια.

Mε τη Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρία στηρίζει δυναμικά και τον κλασικό αθλητισμό, δίνοντας το παρών ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ως Ονομαστικός Χορηγός του αγώνα δρόμου των 5χλμ, με περισσότερους από 700 ενθουσιώδεις δρομείς να συμμετέχουν μαζί με την Stoiximan Running Team στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Η χορηγία αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, του οποίου είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο πλαίσιο αυτής στηρίζει και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ήδη από τον προηγούμενο Μάρτιο.

 

Η Kaizen Gaming με το βλέμμα στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού, στηριζει, επίσης, τις 3 μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας, αγορά στην οποία δραστηριοποιείται από το 2019, σημειώνοντας επιτυχίες τα τελευταία 2 χρόνια με τις Benfica, Porto και Sporting Lisbon τις οποίες υποστηρίζει μέσα από το διεθνές brand Betano.

Μέσα από το ίδιο brand, ενισχύει σταθερά ομάδες και της Λατινικής Αμερικής, σε Βραζιλία και Χιλή, υποστηρίζοντας μάλιστα μαζί με την αντρική, και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της U. de CHILE. Αντίστοιχα, ενισχύει ομάδες ποδοσφαίρου στην Ρουμανία, στην Τσεχία, στην Κύπρο και στη Βουλγαρία.

Βασικό στοιχείο της συνεργασίας της εταιρίας με τις ομάδες και διοργανώσεις αποτελεί η από κοινού ανάπτυξη δράσεων για την προώθηση του αθλητισμού αλλά και την στήριξη της κοινωνίας, αντιλαμβανόμενη τον διευρυμένο κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού μέσω κοινών προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας.

O αθλητισμός οφείλει να αποτελεί ενεργό μέρος της κοινωνίας: μικρά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελούν οι επισκέψεις ομάδων όπως αυτή του ΠΑΟΚ στην ογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και στο ορφανοτροφείο ‘’Μέλισσα’’ όπου χάρισαν δώρα και όμορφες στιγμές, η επίσκεψη με την ομάδα του Ολυμπιακού στο ίδρυμα Φλόγα - Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια όπου έδωσαν χαρά στους μικρούς τους φίλους, και τέλος, η σημαντική ενίσχυση για την κατασκευή σουίτας για τα άτομα με κινητικά προβληματα σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.

H Kaizen Gaming, μέσα από το διεθνές της brand Betano, με το οποίο πλέον δραστηριοποιείται σε 10 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, ανέπτυξε και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Herois, με το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια στηρίζει ερασιτέχνες αθλητές, πηγή έμπνευσης με την πορεία και την προσπάθειά τους. Ετσι, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος ενισχύει το όραμα και των Iron Brothers, των 2 αδελφών από την Πορτογαλία, που με το παράδειγμα τους αποτελούν από τους πιο μάχιμους πρεσβευτές της συμπερίληψης στον αθλητισμό και στην κοινωνία, ενώ μας θυμίζουν πως η πίστη, η επιμονή και η θέληση μαζί με την κατάλληλη υποστήριξη είναι ικανές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Η εταιρία, τέλος, θέλοντας να βοηθήσει ουσιαστικά τον κεντρικότερο στόχο που έχουν θέσει τα αδέρφια, εκείνον της ορατότητας εξασφάλισε την παρουσία τους στην Ελλάδα και τη συμμετοχή τους στον αγώνα Ironman, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 23 Οκτωβρίου, συμβάλοντας, έτσι ,στη μετάδοση του μηνύματός των δύο αδερφών για πραγματική συμπερίληψη στον αθλητισμό όπως και στη στήριξη των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση.

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v