Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλέτυπος: Στα 4,8 ευρώ η τιμή στόχος από Marfin

Στα 4,80 ευρώ από 3,80 ευρώ αναβάθμισε η Marfin την τιμή στόχο για τη μετοχή του Τηλέτυπου, διατηρώντας τη σύσταση σε neutral. Η μετοχή έκλεισε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 5,28 ευρώ.

Τηλέτυπος: Στα 4,8 ευρώ η τιμή στόχος από Marfin
Στα 4,80 ευρώ από 3,80 ευρώ αναβάθμισε η Marfin την τιμή στόχο για τη μετοχή του Τηλέτυπου, σε έκθεσή της με ημερομηνία 18 Μαΐου, διατηρώντας τη σύσταση σε neutral.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα έσοδα του ομίλου βοηθήθηκαν από την βελτίωση στο μερίδιο αγοράς στο 31% ενώ εκτιμά ότι τα ισχυρά κέρδη για το σύνολο της χρήσης του 2005 σε συνδυασμό με την άνοδο του μεριδίου αγοράς είναι οι βασικοί αναπτυξιακοί καταλύτες.

Η χρηματιστηριακή αναπροσαρμόζει θετικά τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα και τα καθαρά κέρδη της Τηλέτυπος μετά την ανακοίνωση των εκτιμήσεων της διοίκησης για τα αποτελέσματα τριμήνου του έτους.

Ως εκ τούτου, αναθεωρεί την τιμή στόχο στα 4,8 ευρώ από 3,8 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο πτωτικής κίνησης περί το 10% από τα τρέχοντα επίπεδα. Η μετοχή έκλεισε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 5,28 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v