Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

E.K.: Ενέκρινε το πληροφοριακό για ΕΥΠΡΟ

Το πληροφοριακό δελτίο σχετικά με τη δημόσια πρόταση της Fairfax στην Eurobank Properties ενέκρινε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Πρόστιμο 25.000 ευρώ στην Dionic.

E.K.: Ενέκρινε το πληροφοριακό για ΕΥΠΡΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 664/25.11.2013 συνεδρίασή του αποφάσισε :

- Την έγκριση του περιεχομένου του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας «FAIRFAX FINANCIAL HOLDINGS LIMITED» προς τους μετόχους της εταιρίας «EUROBANK PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π».

- Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «Dionic ΑΕΒΕ» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με καταβολή μετρητών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

- Την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας GUARDIAN TRUST ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ώστε να παρέχει την επενδυτική υπηρεσία της λήψης και διαβίβασης εντολών επιπροσθέτως στο χρηματοπιστωτικό μέσο της περίπτωσης (θ) του άρθρου 5 του ν. 3606/2007.

- Tην επέκταση της άδειας λειτουργίας της VERSAL Α.Ε.Π.Ε.Υ. ώστε να παρέχει την επενδυτική υπηρεσία της διαχείρισης χαρτοφυλακίου πελατών της παρ. 1 περ (δ) του άρθρου 4 του ν. 3606/2007 και τις υπηρεσίες της λήψης και διαβίβασης εντολών, παροχής επενδυτικών συμβουλών, διαχείρισης χαρτοφυλακίων, παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις.

- Tην επιβολή προστίμου 25.000 ευρώ στην εταιρεία «Dionic ΑΕΒΕ» διότι δεν κατάρτισε σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ τις οικονομικές καταστάσεις για τις χρήσεις 2011, 2012 και για την περίοδο που έληξε 30.6.2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v